Yoga - zwangerschap

Zwangerschapsyoga

Lesgevers: Nele Boogaerts

Locatie: Zolder (Invitare)

Wat is zwangerschapsyoga?

Zwangerschapsyoga is tijd voor jou en je baby!
Door regelmatig rust te nemen en te ont-spannen in deze bijzondere en  intense periode van groei en verandering kom je weer op krachten en voedt je jezelf en je baby met nieuwe energie. Je leert te luisteren naar je eigen behoeftes en die van je baby.

Door zwangerschapsyoga komt een zwangere vrouw veel meer in contact met haar intuïtie, haar (buik)gevoel en maakt bewustzijnssprongen.
Dit alles maakt dat ze zelf ook goed aanvoelt in haar lichaam wat wel of niet goed voor zichzelf en de baby is en dat ze contact kan maken met dit nieuwe groeiende leven in haar.
De zorg die een moeder aan haar lichaam geeft, geeft ze automatisch ook aan haar baby.

De focus in de lessen ligt dan ook op ontspanning. We bereiken dit door middel van ademhaling, contact maken met je baby, muziek, beweging, en aangepaste houdingen die je zowel tijdens de arbeid kan toepassen alsook om je lichaam soepel en ontspannen te houden tijdens de zwangerschap. We oefenen technieken om pijn en spanning om te zetten in Kracht en ont-spanning!
Samen bouwen we in dit traject vertrouwen op in de natuurlijke wonderlijke werking van ons lichaam!
Je volgt een traject van 8 lessen + één les met partner waarin je partner vooral praktische tips krijgt aangereikt rond hoe hij je nog beter kan ondersteunen tijdens zwangerschap en bevalling.

Ook bied ik individuele lessen op maat aan.
Je kan starten met zwangerschapsyoga vanaf je tweede trimester, en de reeks herhalen tot aan je bevalling.

Wanneer?
Bij voldoende interesse start er binnenkort een reeks op vrijdagavond

 

Info & Contact