foto

Liesbet Desmedt

Als 5de van 6 in de rij werd ik in 1975 geboren en getogen te Minderhout. Ik groeide op in een gezin van 6 kinderen tussen de paarden in ’t groen.

Na mijn studies als programmeur-analist begon ik te werken voor projecten in Brussel, Kortrijk, Antwerpen… een héél boeiende uitdaging, maar ik voelde me vaak ‘alleen’ met mijn PC. De afstand en het sociale gemis, overtuigde me om in november 2002 ‘te springen’ in het onderwijs. Nooit spijt van gehad!

Na 15 jaar in het onderwijs, voornamelijk Informatica en Wiskunde in 4de jaar BSO, besliste ik in februari 2016 om er even tussenuit te gaan. Ik voelde dat mijn opleidingen me steeds meer deden inzien dat ik meer en meer mijn rugzak moest delen in plaats van hem te blijven vullen.

Ik ben mama, leerKRACHT, maar vooral, ben ik mezelf! Ik ben ervan overtuigd dat je graag moet doen wat je verlangt te doen! Geniet, leef en beleef het! Het leven is een kans, grijp ze! Het leven is het leven, verdedig ze en ga ervoor!

Als leerKRACHT blijf ik steeds op zoek gaan naar methodes om het beste uit de leerlingen te halen. De zoektocht was niet enkel ten goede voor mijn leerlingen, maar hoe langer hoe meer besefte ik dat dit vooral ten goede van mezelf, mijn gezin en omgeving was!

In 2011 kwam ik in contact met Brain Gym®, het basisprogramma van Educatieve Kinesiologie, de studie van beweging in relatie tot leren. Al snel was ik ervan overtuigd dat leren in beweging is, maar zeker ook ons bewegen is leren! Sinds maart 2015 ben ik Brain Gym® Teacher.

Via Hild Jacobs, leerde ik mijn lichaam beter kennen via yoga en shiatsu. Mijn innerlijk kind vond ik volledig terug tijdens de opleiding tot Kinderyoga Docente, die ik bij Hild Jacobs en Annemie Celens volgde. De verdieping in de Therapeutische kinderyoga, overtuigde me alleen maar meer dat het werken met jongeren me enorm blijft boeien!

Naast Brain Gym® en kinderyoga, heb ik een enorme passie gevonden in het zoeken naar juiste methodes voor het leren, noem het ook het leren leren en herstelgericht leren.

Liesbet contacteren: 0497/50.45.40 of liesbet@dito.be

 

Liesbet Desmedt contacteren?

liesbet@dito.be