foto

Sarah Romuald

Na een opleiding als Reiki Master Practitioner en een jarenlange meditatie opleiding gevolgd te hebben, ben ik met mijn praktijk Be Harmony op mijn thuisadres (in Merksem) gestart.

Heel wat kinderen worden wel eens met (tijdelijke) moeilijkheden geconfronteerd waardoor ze zich niet lekker in hun vel voelen en wat hun gedrag ook kan beïnvloeden. Naar aanleiding van de schoolproblemen die ik bij mijn kinderen ondervond, ben ik mij hier verder in gaan verdiepen.

Een kleine greep van deze opleidingen zijn: rouw- en scheidingsbegeleiding, creatieve begeleiding, ouderbegeleiding, Emotional Freedom Techniques (EFT), Ik Leer Anders (visuele leermethode), ...

Een opleiding Medische Basiskennis waar ook veel aandacht besteed werd aan de symbolische betekenis achter kwalen, pijnen en pathologieën heeft ook de extra nodige inzichten gebracht.

Momenteel ben ik met een opleiding Sound Healing bezig. Met behulp van klank en vibraties kan je veel energetische blokkades losmaken. Dit kan door onze stem en/of de juiste instrumenten  te gebruiken. Naar aanleiding van deze nog steeds lopende opleiding, ben ik me bewust geworden dat velen onder ons op een verkeerde manier ademen, wat o.a. spanning met zich meebrengt. Daarom ben ik me verder gaan verdiepen op ademhaling en relaxatie.

Ik merk wel dat niet enkel kinderen maar ook volwassenen met al deze technieken geholpen kunnen worden. Om deze reden bied ik dit allemaal voor beide doelgroepen.

Gezien de rustige ligging en mooie energie bij Invitare, heb ik beslist om mijn sessies daar te laten doorgaan. Voor reiki behandelingen en kinderbegeleidingen kan je terecht in mijn praktijk in Merksem, in de toekomst zal dit ook bij Invitare mogelijk zijn.

Behandelingen en kinderbegeleidingen kunnen ook op verplaatsing mits toeslag van kilometervergoeding.

Voor verdere inlichtingen sarah.romuald@hotmail.com  of telefonisch 0032/(0)472.51.82.67

 

Sarah Romuald contacteren?

sarah.romuald@hotmail.com

Aanbod gegeven door Sarah Romuald

Workshops
Activiteiten