foto

Nele Boogaerts

Ik ben Nele, geboren in '80,  mama van één zoontje en vroedvrouw van opleiding.
Toen ik zelf zwanger werd en bevallen was voelde ik, beseft ik, dat ik bij mijn opleiding tot vroedvrouw, toch wel wat gemist had.
In de medische wereld ligt heel vaak de nadruk op de pathologie ; 'wat er mogelijks allemaal mis kan gaan' en wordt er jammer genoeg maar weinig aandacht besteedt aan "het normale" en zeker ook de mentale en emotionele veranderingen die je als mama ondergaat!

Er is een algemene tendens van "verlost moeten worden" en vrouwen vertrouwen nog maar zelden op hun innerlijke oerKRACHT om dus op Eigen kracht een kind op aarde te zetten, want dat kunnen we!

Ik volgde aldus nog extra opleidingen die met  de  fysiologie (de natuurlijke zwangerschap) en hormonen te maken hebben o.a. bij Anna Verwaal (from womb to world), de zwangerschapsyogadocenten opleiding (Lut van Melle, Gent), woonde diverse Birth into Being workshops bij, hypnose en bevallen, etc,..
Een zwangerschap is een intense periode én kans ook om jezelf terug te her-ontdekken, naar binnen te keren, goede begeleiding te zoeken.

Ik voel sterk dat het mee mijn levensmissie is om deze ervaring en kennis te delen met mama's zodat ze weten welke keuzes ze hebben en hen te  begeleiden door deze intense transformatieperiode door ondersteuning bieden in het vertrouwen vinden in zichzelf, in hun lichaam, in eigen buikgevoel en kracht!
Ik geloof ook in deze ongelofelijke kracht die in ieder van ons zit en die bij een bovennatuurlijke prestatie zoals de geboorte naar bovenkomt.

Hoe we bewust en met zachtheid nieuw leven op aarde verwelkomen is van levensbelang voor zowel de lichamelijk, geestelijke als emotionele en spirituele gezondheid van ons allen!

"Peace on earth begins at birth!"

 

Nele Boogaerts contacteren?

neleboog@gmail.com

Aanbod gegeven door Nele Boogaerts

Workshops