foto

Ol'ga Lanina

Tijdens een carrière als zelfstandig ondernemer in een zakenwereld, ben ik lang op zoek geweest naar het geluk waarvan honderden auteurs van boeken en films beweerden dat dit in je hart te vinden is.  Ik ben constant op ontdekkingsreis geweest naar meer inzicht en kennis via opleidingen, workshops en cursussen. Zo heb ik veel prachtige mensen leren kennen die fantastisch werk doen en ben ik erg dankbaar voor mensen en mijn leraars dat door hun hulp en geduld ze hebben mij geleerd en geholpen om mijn eigen pad te vinden. Ik heb altijd graag nieuwe dingen geleerd, en ik geloof dat elke hand die me aanraakt een helende hand is.

Zowel mijn studies Spiritueel Gezondheid Specialist en Chakratherapeut als aanvullende therapeutische opleidingen hebben me geïnspireerd in mijn individuele groeiproces alsook in mijn competentie om mensen te begeleiden op hun levensweg. Door alle opleidingen die ik gevolgd heb, de ontvangen ontwikkelingsprocessen en groeiprocessen mijn eigen inzet om veel van mijn onverwerkte emoties op te ruimen ben ik veel dichter bij mijn eigen kern uitgekomen en weet ik nu ook wat me echt gelukkig maakt en wat mijn kwaliteiten zijn.

In 2014 ben ik mijn eigen praktijk gestart, “Balance in your life”. Vanuit een holistische visie begeleid ik mensen op hun levenspad naar heelheid en bewustwording. Ik ben een energetische therapeut en paranormale genezer. Naast energetische therapie, geef ik ook verschillende therapeutische massages, reading en coaching.

Ik werk vanuit een holistische visie waarbij ik de mens zie als een geheel van lichaam, geest en ziel. Ik laat me leiden vanuit mijn intuïtie en ervaring. Door verbinding te maken met jouw energie, jouw ziel zal er informatie naar voren komen die op dat moment voor jou van belang is, voor het proces of stuk levenspad waarop jij je op dat moment bevindt. Ons fysieke lichaam wordt gedragen door een energieveld, dat in zijn verschillende dimensies en energie frequenties alle informatie over ons lichaam, geest en ziel bevat. Voordat problemen zich lichamelijk of geestelijk manifesteren zijn ze al in het energieveld waar te nemen in de vorm van verstoringen en blokkades. Als je langdurig uit balans bent op het mentale vlak (zoals angsten, piekeren of stress) kan dit uiteindelijk leiden tot emotionele onbalans (zoals somber voelen, snel huilen of gauw boos worden). Dit kan weer tot gevolg hebben tot lichamelijk onbalans. Verder kan dit leiden tot lichamelijke onbalans in de vorm van allerlei (pijn)klachten en ziektes.

Door mensen te coachen leer ik mensen weer ontspannen, goed luisteren naar hun eigen gevoel. Een moment om eens goed naar jezelf te kijken, en uit te vinden wie je nu feitelijk bent en wat je wilt. Want als je weer leert vertrouwen op je eigen gevoel kom je er achter wat voor jou echt belangrijk is en waar jij gelukkig van wordt en dat blijken soms heel andere dingen te zijn dan je zou verwachten…..

Tijdens sessies maak ik gebruik van inspirerende werkvormen zoals regressietherapie, reïncarnatietherapie, visualisaties, lichaamsgericht werk, innerlijk kind en energetisch werk. Daarnaast zet ik mijn intuïtie en heldervoelendheid in. In de sessies staan gelijkwaardigheid, respect en integriteit centraal.

 "Unless you love the body, and unless you understand the body, you cannot grow spiritually. The body is the temple of your soul."                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Osho

Je kan bij mij terecht bij Invitare voor:

 • energetische healing
 • spirituele life coach
 • therapeutische massages
 • reading


Een overzicht van de opleidingen die ik volgde: 

 • Chakratherapeut HBO niveau - Wellness Academie, Hasselt 
 • Spiritueel Gezondheid Specialist HBO niveau - Sorag Akademie
 • Medische Basiskennis HBO niveau - Sorag Akademie
 •  Kleurentherapie - Sorag Akademie
 • Magnetiseren & Healing - Almonta, Jopie Voesenek
 • Intuitieve massage - MOOD Massage & Opleidingen, Rotterdam
 • Chakratherapie - Wellness Academie, Hasselt
 • Human and Universal Energy - HUE INTERMEDIATE LEVEL - by S.H.Y. Holland
 • Human and Universal Energy - HUE BASIC LEVEL - by S.H.Y. Holland
 • Mediumschap & Trance Healing - Your life your energy, Ellen Marijnissen

 

Ol’ga Lanina contacteren?

+32 (0)470 24 12 26 (BE)

+31 (0)62 48 600 50 (NL)

balanceinyourlife@hotmail.com

www.balanceinyourlife.nl


 

 

Ol'ga Lanina contacteren?

balanceinyourlife@hotmail.com

Aanbod gegeven door Ol'ga Lanina

Therapie