foto

Greet Mussels

23 jaar werkte ik met heel veel passie in het onderwijs. Gaandeweg voelde ik steeds meer de druk die we leggen op onze kinderen en jongeren. Onze cognitieve maatschappij maakt dat er bijzonder weinig ruimte is voor ontspannen, speels ontwikkelen. Ik kreeg ook steeds meer oog voor het emotionele welbevinden van elk kind en de nood hieraan.

Ook voelde ik steeds meer de motivatie om met kinderen en jongeren op weg te gaan met hun ‘binnenwerelden’. Hen in hun groeiproces tips en tools aanreiken om wat vanbinnen leeft naar buiten te brengen. Kinderen en jongeren ruimte geven om te voelen en te leren omgaan met de verlieservaringen en emoties die op hun pad komen.

Op mijn pad, langs verschillende opleidingen en een persoonlijk groeiproces, kwam ik terecht bij Hild Jacobs en Annemie Celens voor de kinderyogaopleiding. Het voelde aan als thuiskomen. Hier werd de basis gelegd voor de verbinding hart, hoofd en lichaam.

Sinds 2013 komen kinderen, jongeren en volwassenen groeien bij ’t Klein geluk. Groeien in authenticiteit, verbinding en herstel. Hier begeleid ik hen bij rouw, verlies, trauma, emotionele pijn en groeiprocessen. Steeds vanuit hartsverbinding via lichaamsgerichte, creatieve, integratieve werkvormen.

Anderzijds blijft het bij steeds kriebelen om ook in het onderwijs nog één en ander in beweging te zetten. Dit doe ik door het geven van opleidingen aan leerkrachten, kindercoaches, ouders,... rond persoonlijke groei, rouw en verlies, ontspanning, .... Op die manier hoop ik het verschil te kunnen maken voor zovele kinderen, jongeren en volwassenen.

www.tkleingeluk.be 

info@tkleingeluk.be

 

Greet Mussels contacteren?

info@tkleingeluk.be

Aanbod gegeven door Greet Mussels

Opleidingen