foto

José van der Loop

Door Liefde geraakt – Liefde als kracht in jezelf ontvouwen

Mijn naam is José van der Loop. Voor mij gaat het in het leven om liefde, inzicht en persoonlijke transformatie. Dat breng ik op verschillende manieren. Mijn diep gevoelde bevlogenheid en enthousiasme vanuit Yoga Filosofie in de vorm van lezingen en workshops. En persoonlijke healing sessies waarin ik werk met de helende kracht van liefde om emotionele- en gevoelsblokkades op te lossen. Met liefde, inzicht en begrip bij je echte gevoel en daarmee bij jezelf komen! Hoe fijn is dat!

Hoewel ik een liefhebber ben van hoogwaardige kennis, ook voor wat betreft religie en spiritualiteit, is mijn spiritueel pad gebaseerd op gevoel. Op liefde. Liefde kan alleen worden gevoeld. In allerlei stromingen en zienswijzen is liefde te vinden. Liefde brengt innerlijke warmte en diepe gevoelsrijkheid.

In de afgelopen 15 jaar heb ik mij onder meer verdiept in Indiase geschriften. Zoals de Yoga Sutra’s van Patanjali en de Bhakti Sutra’s over de weg van liefde. Die laatste is mij op het lijf geschreven en de sutra vond mij! Toen ik het las kon ik alleen maar denken: dìt is wat ik voel, en wat ik bedoel! Ik neem je graag mee in mijn diep gevoeld enthousiasme en hoop van harte dat je gelegenheid hebt om er een keer bij te zijn!

Er zijn vele deuren naar verbinding en eenwording met het Absoluut Bewustzijn als in de yogatradities beschreven. Voor mij is dat het hart en onbegrensde liefde. En vormt gevoel de verbinding met Absoluut Bewustzijn.

Ik wil je graag meenemen op deze weg en je uitnodigen om ook de gevoelsdiepte en onbegrensde liefde in je zelf te ervaren en van daaruit de verbinding met het Absoluut Bewustzijn te maken! 

Liefs,

José


Meer informatie is te vinden op: www.liefde-toewijding-bewustzijn.nl en www.yogafilosofie.nl

 

Love is the strongest medicine - Neem Karoli Baba

 

José van der Loop contacteren?

jivanderloop@gmail.com

Aanbod gegeven door José van der Loop

Workshops