foto

Yvonne Engelen

Mijn naam is Yvonne Engelen, geboren in Nederland in het jaar 1967 en woon al sinds mijn 10e in de Belgische Noorderkempen. Ik ben gelukkig getrouwd en moeder van 2 volwassen dochters en oma van 2 prachtige kleinkinderen.

Al van kinds af aan was ik me bewust van de mooie energieën in de natuur, en welke prachtige dingen de natuur ons kan geven.

De cursus natuurgids heeft mijn liefde voor de natuur nog meer verdiept. Het besef dat we één zijn met de natuur is een vanzelfsprekendheid geworden, want alles om ons heen is energie en beïnvloedt elkaar en we hebben zoveel van elkaar te leren.

De natuur leid je door je levensvragen heen. Met de opleiding 'Natuur in leiderschap’ ben ik opgeleid om je hierin te begeleiden. Dit zorgt ervoor dat ik in 2017 als gediplomeerde natuurcoach aan de slag ben! Tijdens een wandeling in de natuur gooien we samen een steen in het meer van jouw ‘zijn’, waardoor het stilstaand water weer in beweging komt. Daardoor krijg je inzichten waar je mee verder kunt.

Ik gebruik ook bloesemtherapieën en celzouten omdat ze bewezen hebben een perfecte ondersteuning te zijn voor het begeleiden van  mensen die op zoek zijn naar hun eigen kracht.

Want ‘KRACHT ZIT IN JE NATUUR!’

Ook kan je bij mij terecht voor begeleide wandelingen, Zin-in-Zen wandelingen, en wandelingen voor kleine groepjes kinderen èn hun ouders.

www.bloembloom.be

yvonne@bloembloom.be             

 

Yvonne Engelen contacteren?

yvonne@bloembloom.be

Aanbod gegeven door Yvonne Engelen

Workshops