Yoga - kinderyoga

Bijscholing Chakra-yoga voor kinderen

Lesgevers: Helen Purperhart

Locatie: Zolder (Invitare)

Deze bijscholing leert je hoe je op een speelse manier chakrayoga kunt aanbieden aan (innerlijke)kinderen.

Chakra’s zijn 7 energetische knooppunten waarlangs energie omhoog en omlaag stroomt. Chakra’s zijn niet zichtbaar, maar je kunt er wel de energie van ervaren in je lijf. Ieder chakra heeft een eigen thema, kleur, element, emotie, kwaliteit, ontwikkelingsfase en plek in het lichaam. Wanneer de energie van de chakra's is geblokkeerd krijg je last van specifieke klachten. De ene keer krijg je een brok in je keel, de andere keer lijkt het alsof er een steen in je maag ligt of krijg je ergens een punthoofd van.

Chakrayoga helpt je om op zoek te gaan naar het vinden van evenwicht in jezelf. Wanneer de energie goed door je chakra’s stroomt komen je positieve kwaliteiten die bij je horen meer tevoorschijn. Je voelt je stevige geaard, je kunt flexibel meebewegen of je weet precies wat je wilt en zet door om datgene wat je wilt te bereiken. Inzicht in de chakra's geeft je meer zicht in wie je bent, wat je beweegt en waarnaar je verlangt.

In deze bijscholing krijg je inspiratie voor 7 themalessen voor (innerlijke)kinderen. De lessen bevatten meditaties, houdingen, emotiespel, tekenopdrachten en reflectievragen. Na het volgen van deze dag weet je hoe je meer kleur aan je yogales kunt geven.

Wanneer:
Deze 2-daagse bijscholing zal doorgaan op 26/01/2018 en 16/02/2018

Kosten:  
€ 302,50 incl. BTW /  €250,- excl. BTW - Incl. reader, koffie, thee en versnapering


Inschrijven:
Via mail of telefonisch op 0495/52.00.72 (Annemie) of 0497/94.37.57 (Hild); 
Gelieve je naam, adres, telefoonnummer en evt. BTW-nummer door te geven bij inschrijving.


Locatie:
 Invitare, Bredaseweg 32, 2322 Minderhout

Je inschrijving is definitief na storting van een voorschot van € 100,-.
op rekeningnummer BE77 7310 1588 5642 op naam van Annemie Celens met vermelding Workshop chakrayoga. Het resterende bedrag van € 202,50 dient voor 01/01/2018 betaald te zijn.

     

    Info & Contact