Shiatsu

Shiatsu voor kinderen & tieners

Wie? Annemie Celens - Hild Jacobs

Locatie: Minderhout - Oostmalle

Voor kinderen en tieners bieden we shiatsu* aan, aangevuld met kinder- en tieneryoga, tekenen en praktische handvaten om thuis toe te passen. 

Voor wie: kinderen en tieners die even wat ondersteuning kunnen gebruiken: kinderen en tieners met (fysieke en psychische) spanningsklachten, leerproblemen, concentratieproblemen, gebrek aan zelfvertrouwen, faalangst, autisme, ADHD, ADD, HSP, enz. 
Via shiatsu begeleiden we deze kinderen in alle veiligheid en ondersteunen we ze in hun ontwikkeling en groeiproces, zodat ze (weer) in hun eigen kracht komen...
Ook als ouder ontvang je hierbij de nodige ondersteuning.

Kinderen en tieners ervaren een shiatsu-massage als een welkome adempauze en rustpunt waarbij ze spanning kunnen ontladen en weer tot zichzelf komen.


* Shiatsu is een vorm van manuele techniek en betekent letterlijk ‘vingerdruk’. Het is een drukpuntmassage op de energiebanen van het lichaam, met als doel het zelfgenezend vermogen van het lichaam te optimaliseren of te herstellen. Shiatsu vermindert stress en spanning, en brengt je fysiek, emotioneel en mentaal meer in balans. Een behandeling wordt op de kleren gegeven.

 

Info & Contact
foto