Relaxatie

Voetreflexologie

Wie? Edith Gijsbregts

Locatie: Essential Movements - Nederland

De gezondheid van de mens wordt bepaald door het energetisch evenwicht tussen lichaam en geest, is dit evenwicht verstoord dan voelt het lichaam ziek aan.

Voetreflexologie is een eeuwenoude techniek waarbij we via drukpunten op de voeten de bloeddoostroming in het lichaam gaan stimuleren, energieblokkades in het lichaam kunnen worden vrijgemaakt.

Reflexologie versterkt de natuurlijke weerstand en het activeert het zelfgenezend vermogen. Klachten van fysieke en psychische aard kunnen hierdoor verminderen. Het vermindert stress en spanning en zorgt voor een betere doorbloeding.

Voetreflexologie kan ondersteuning bieden bij: nek-, rug- en schouderklachten, darmklachten, vermoeidheid, neerslachtigheid, spier- en gewrichtsklachten, slaapstoornissen, hormonale klachten.

Verder is het zeer doeltreffend om je beter te leren ontspannen, je weerstand te optimaliseren en jezelf weer in harmonie te brengen.

Voetreflexologie is geen wondermiddel en kan geen arts vervangen. Een arts kan een diagnose stellen en medicatie voorschrijven. Een voetreflexoloog doet dit niet.

Een sessie reflexologie duurt ongeveer 1u tot 1,5u.

Voor meer informatie of een afpraak kan je mij bereiken bij voorkeur via e-mail.
mail:  info@edithgijsbregts.be
telefoon: 0477 60 76 26

www.edithgijsbregts.be 

Twijfel je nog en wil je eerst even kennis maken, maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek (20 min), dit kan via telefoon of bij Invitare.

Uit respect voor mijn klanten neem ik tijdens een behandeling geen telefoon op.

 

Edith

 

Info & Contact