Persoonlijke groei

Vuurloop-ceremonie

Lesgevers: Klara Vanderhenst

Locatie: Tuin (Bredaseweg 32 - Minderhout)

Prijs: 65,00 EUR

Heb jij een droom of verlangen waar je ‘vurig’ voor wil gaan? Wens je jezelf en je eigen mogelijkheden en kracht te ontdekken? Ben je dankbaar en wil je dit uiten met een bijzonder ritueel? Heb je zin om je eigen grenzen te verleggen? 

Geef jezelf een onvergetelijk cadeau, daag jezelf uit en kom naar de workshop ‘vuurlopen’. 

Vuur is één van de meest transformerende krachten die we kennen. Wat met vuur in aanraking komt, ondergaat een verandering. Met jou is dat ook zo! Vuurloop is een krachtig ritueel om angsten en beperkingen om te zetten in vreugde en nieuwe mogelijkheden in je leven. 

In verschillende oude tradities en over heel de wereld lopen mensen met hun blote voeten over hete kolen om een periode af te sluiten of een nieuwe fase in hun leven kracht bij te zetten, om hun grenzen te verleggen, hun focus scherp te stellen, uit dankbaarheid. 

Laat je stappen over het vuur, je stappen zijn richting een nieuwe fase, een nieuwe kans, een nieuw vertrouwen in jezelf en jouw kwaliteiten. 

Data volgende workshops: 
  • zaterdag 17 juni '17
  • zondag 24 september '17
  • zondag 17 december '17
Praktisch:
  • Start om 10u. Welkom vanaf 9u30. Einde is voorzien rond 18u30 (het vuur heeft zijn eigen tijd, dit uur is een richtuur)
  • meebrengen: kledij voor alle weersomstandigheden en een eigen lunchpakket
Info en inschrijven kan via onderstaande knop 'info & contact'.

Je bent van harte welkom!
Klara
 

 

Info & Contact