Shiatsu

Shiatsu voor kinderen & tieners

Lesgevers: Annemie Celens

Locatie: Oostmalle

Voor wie
Kinderen en tieners die even wat ondersteuning kunnen gebruiken: (fysieke en psychische) spanningsklachten, leerproblemen, concentratieproblemen, gebrek aan zelfvertrouwen, faalangst, autisme, ADHD, ADD, HSP, enz. 

Via shiatsu (*) begeleiden we deze kinderen in alle veiligheid en ondersteunen we ze in hun ontwikkeling en groeiproces, zodat ze (weer) in hun eigen kracht komen...

We geven de kinderen en tieners tips mee om thuis of op school te gebruiken, en ook als ouder ontvang je hierbij de nodige handvaten.

Kinderen en tieners ervaren een shiatsu-massage als een welkome adempauze en rustpunt waarbij ze spanning kunnen afvoeren en weer kunnen opladen.

Je kan voor shiatsu bij mij terecht in mijn praktijk te Oostmalle, Akkerstraat 12.
Voor meer info: annemie@invitare.be of 0495/52.00.72

* Shiatsu is een vorm van manuele techniek en betekent letterlijk ‘vingerdruk’. Het is een drukpuntmassage op de energiebanen van het lichaam, met als doel het zelfgenezend vermogen van het lichaam te optimaliseren of te herstellen. Shiatsu vermindert stress en spanning, en brengt je fysiek, emotioneel en mentaal meer in balans. Een behandeling wordt op de kleren gegeven.






Noot: Als Shiatsu-beoefenaar stel ik geen diagnose van fysieke, psychische of acute aandoeningen. Dit laten we over aan een arts of een gekwalificeerde persoon. In geval van een ernstige aandoening, raadpleeg dan een arts. Shiatsu kan een aanvulling zijn bij een medische behandeling.

 

Info & Contact