Shiatsu

Shiatsu voor volwassenen

Lesgevers: Annemie Celens

Locatie: Minderhout - Oostmalle

Shiatsu is een vorm van manuele techniek en betekent letterlijk ‘vingerdruk’. Het is een drukpuntmassage op de energiebanen van het lichaam, met als doel het zelfgenezend vermogen van het lichaam te optimaliseren of te herstellen. Shiatsu vermindert stress en spanning, en brengt je fysiek, emotioneel en mentaal meer in balans. 

Een behandeling wordt op de kleren gegeven, en duurt ongeveer een uur. De ontvanger ervaart de shiatsubehandeling als aangenaam en ontspannend.

Klachten die met shiatsu kunnen behandeld worden zijn: rugklachten, nek- en schouderklachten, hoofdpijn, migraine, vermoeidheid, menstruatieklachten, spijsverteringsklachten, stress-gerelateerde klachten, burn-out verschijnselen, slapeloosheid, duizeligheid, depressie, emotionele klachten, te veel of te weinig energie, astma, allergie, verkoudheden, (faal-)angst, concentratie- en leermoeilijkheden, …
 
Shiatsu moedigt aan naar jezelf te luisteren, en de oorzaak van je klachten te onderzoeken. Vaak een spannende ontdekkingsreis waarbij ik je graag wil begeleiden.

Je kan voor shiatsu bij mij terecht in mijn praktijk te Oostmalle.

Voor meer info: annemie@invitare.be of 0495/52.00.72

 

Info & Contact