Shiatsu

Shiatsu voor volwassenen

Lesgevers: Annemie Celens

Locatie: Oostmalle

Shiatsu is een vorm van manuele techniek en betekent letterlijk ‘vingerdruk’. Het is een drukpuntmassage op de energiebanen van het lichaam, met als doel het zelfgenezend vermogen van het lichaam te optimaliseren of te herstellen. Shiatsu vermindert stress en spanning, en brengt je fysiek, emotioneel en mentaal meer in balans. 

Een behandeling wordt op de kleren gegeven, en duurt ongeveer een uur. De ontvanger ervaart de shiatsubehandeling als aangenaam en ontspannend.
 
Shiatsu moedigt aan naar jezelf te luisteren, en de oorzaak van je klachten te onderzoeken. Vaak een spannende ontdekkingsreis waarbij ik je graag wil begeleiden.

Meer informatie over shiatsu, alsook wetenschappelijke studies over de effecten van shiatsu, vind je op de website van de Belgische Shiatsu Federatie.

Je kan voor shiatsu bij mij terecht in zowel Minderhout als Oostmalle.

Voor meer info: annemie@invitare.be of 0495/52.00.72
NootAls Shiatsu-beoefenaar stel ik geen diagnose van fysieke, psychische of acute aandoeningen. Dit laten we over aan een arts of een gekwalificeerde persoon. In geval van een ernstige aandoening, raadpleeg dan een arts. Shiatsu kan een aanvulling zijn bij een medische behandeling.

 

Info & Contact