foto

Hild Jacobs

Vanaf heel jonge leeftijd stelde ik me allerlei levensvragen. 

Op mijn 26 heb ik yoga ontdekt en later is shiatsu en meditatie op mijn pad gekomen. Deze zijn niet meer weg te denken uit mijn leven. Yoga, meditatie en shiatsu hebben me altijd ondersteund, in balans gehouden - of terug gebracht :-). Het heeft me telkens weer geïnspireerd en gemotiveerd om verder te gaan; om mijn innerlijke kracht te ontdekken, mezelf zonder oordeel te ontmoeten en respect- en liefdevol met mezelf om te gaan! 

Balans en harmonie vinden in werk, gezin, jezelf, in relaties, in de wereld is altijd belangrijk geweest voor mij. Weten wat liefde doet stromen, wat je nodig hebt en daar naar kunnen/durven handelen kan zo'n weldaad zijn.

Doorheen workshops, cursussen, opleidingen, trainingen ben ik heel mooie mensen, inspiratiebronnen, technieken, boeken en liefde tegengekomen. Dit delen met anderen maakt me dankbaar en blij. Het is super om mensen te mogen ondersteunen, motiveren en te inspireren. Het is elke weer heerlijk om duidelijkheid, inzichten en nieuwe impulsen te ontdekken. Dit kan soms zoiets eenvoudigs zijn, een woord, zin, boek, oefening, ...

Ik ben steeds weer dankbaar om innerlijke vrede te mogen ervaren en in verbinding te zijn met het grote geheel.

‘If your dreams don’t scare you. change them.’

www.heppiezen.be 

 

Hild Jacobs contacteren?

hildrd11jacobs@hotmail.com

Aanbod gegeven door Hild Jacobs

Opleidingen
Workshops
Individueel