foto

Caroline Van Peer

Bemiddelen is voor mij een tweede natuur, bemiddelen zit in mijn bloed, bemiddelen is een passie en mijn weg in het leven. Reeds in mijn opleiding maakte ik kennis met bemiddeling en tijdens mij job als slachtoffer-daderbemiddelaar geraakte ik helemaal overtuigd van de kracht van bemiddeling. 

Ik heb beslist om mijn droom waar te maken, namelijk een breed publiek bemiddeling laten ontdekken. De focus ligt hierbij op gezins -en relatieconflicten, ouderschapsbemiddeling, echtscheiding én pestconflicten.

Doorheen de bemiddeling leggen partijen samen een weg af naar een nieuw verhaal zonder conflict. Deze weg kan hobbelig zijn, versperd, glad of heel verlaten. Maar uiteindelijk geraken de partijen op hun bestemming. De weg hoeft niet alleen bewandeld te worden. Ik als bemiddelaar zal jullie helpen. 

Wat jullie moeten doen, kan ik helaas niet vertellen , maar ik kan wel het juiste klimaat scheppen om een oplossing te vinden, een klimaat van vertrouwen en veiligheid. Ik zal ruimte bieden waarin eenieder zijn verhaal kan doen, eenieder de kracht zal vinden en waar samen een nieuw verhaal kan geschreven worden.

Ik ben erkend familiaal bemiddelaar en erkend psychologe. 


Voor vragen kan je me contacteren via mail of op 0496 75 10 80.


www.desteppebemiddeling.com  

 

Caroline Van Peer contacteren?

caroline@desteppebemiddeling.com

Aanbod gegeven door Caroline Van Peer

Individueel