foto

Brigitte Broers

Ik ben Brigitte Broers, geboren in 1967 - Gilze-Rijen (Nl).
In 1991 ben ik getrouwd en zodoende de grens overgetrokken om te gaan wonen in Meer.
Inmiddels ben ik de trotse moeder van 2 volwassen zonen.

Helaas moest ik door medische omstandigheden mijn job als ambulancier bij brandweer Hoogstraten opgeven en ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging die bij me paste.
Door mijn sportief verleden, mijn job als ambulancier en mijn huidige fysieke beperkingen weet ik ondertussen als geen ander hoe belangrijk een gezond lichaam en een gezonde geest is.
Omdat zorgen voor een ander toch een tweede natuur is van mij ben ik eerst vrijwilliger geworden van Rode Kruis Hoogstraten en verzorg ik samen met een collega de opleiding reanimeren & defibrilleren binnen de gemeente Hoogstraten.

Daarna heb ik via avondonderwijs en diverse cursussen verschillende massagetechnieken gestudeerd en het diploma cosmetisch masseuse en sportverzorger behaald.
Ik haal veel voldoening uit het geven van een goede/juiste massage of verzorging, hier neem ik dan ook voldoende tijd voor. Op deze manier kan ik heel gericht werken maar werk ik ook zeker op het gevoel, een massage is bij mij geen routine behandeling en zal ook niet altijd het zelfde uitgevoerd worden.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Door de interessante stages en de fijne reacties van cliënten heb ik dan begin 2015 de beslissing genomen om een eigen praktijk te starten, een mooie blokhut werd in "den hof" gebouwd en mijn eigen behandelruimte werd een feit.
Vanaf 1 november 2015 ben ik officieel van start gegaan, zowel als sportverzorger bij een sportploeg als thuis in mijn praktijk.

 

Brigitte Broers contacteren?

brigittebroers@outlook.com

Aanbod gegeven door Brigitte Broers

Workshops