foto

Christel Lubse

Hallo, ik ben Christel Lubse, moeder van twee mooie unieke puberdochters en daarnaast kindercoach. Samen met mijn lieve vriend wonen we met veel plezier in Veldhoven (bij Eindhoven).

Bijna 25 jaar heb ik vele kinderen kunnen en mogen laten schitteren en stralen als juf in het basisonderwijs. Sinds mei 2016 zet ik mijn kwaliteiten en talenten op een andere manier en ander gebied in. Nog wel met kinderen en ouders, maar ook met jongeren en professionals. Niet als juf maar als kindercoach en trainer binnen Kristal-Kids. Als kindercoach hoop ik veel kinderen, jongeren, ouders en professionals op mijn pad tegen te komen en ze te helpen weer in hun eigen unieke ik en kracht te komen. Een belangrijk thema hierbij is lekker in je vel zitten, ook wel je welbevinden genoemd.

Verder verzorg ik workshops en trainingen voor ouders en professionals op verschillende gebieden. Eén van deze gebieden die direct te maken heeft met je welbevinden zijn je emoties. Voor ouders verzorg ik rondom dit gebied workshops en als licentietrainer van SOS kinderen en emoties verzorg ik de 2-daagse basistraining SOS kinderen en emoties voor professionals.

Nieuwsgierig geworden en meer weten? Kijk eens op mijn website: www.kristal-kids.nl

 

Christel Lubse contacteren?

christel@kristal-kids.nl

Aanbod gegeven door Christel Lubse

Opleidingen