Opleidingen: overige

Flow-Motion - Edu-K in Depth 3.01

Lesgevers: Vinciane Schoenmaeckers

Locatie: de Zolder (Invitare)

De zeven dimensies voor intelligentie op een diepgaande manier in evenwicht brengen. 

Je bestudeert er de 7 dimensies van intelligentie (de 3 dimensies uit Brain Gym 1.01  worden in detail doorgelicht en aangevuld met 4 extra dimensies (de motivatiedimensie / attitude en mogelijke saboteurs, de dimensie van de ademhaling / kracht, de dimensie van de lichaamsregulatie / zelfmanagement, en die van de schedelbeweging / ritme). 
Tijdens deze 5 intensieve dagen leer je een balans begeleiden,  educatieve feedback geven, en is er volop gelegenheid om eigen uitdagingen aan te pakken.  Het gekende leermenu wordt enorm uitgebreid met  technieken  uit de (toegepaste) kinesiologie.  En dat leermenu wordt onderverdeeld in 4 domeinen, nl. structureel (ogen, spieren bewegingen),  persoonlijke ecologie (onze levenswijze, onze voeding, onze gewoonten), emotioneel en energetisch (het meridianensysteem met zijn acupressuurpunten).


Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor hen die in individuele sessies willen werken en voor mensen die Edu-Kinesioloog willen worden. Deze cursus is de basis voor professioneel werk in de Edu-Kinesiologie en is een vereiste opleiding voor het volgen van de Brain Gym Instructeur/begeleider

Data: zaterdag 25 januari 2020 t/m zondag 26 januari 2020

Prijs: 550 euro (incl btw en handboek van 30 euro)

Meer info vind je op www.flow-motion.be


 

Info & Contact