Opleidingen: overige

Kristal Kids - Basistraining SOS kinderen en emoties

Lesgevers: Christel Lubse

Locatie: de Zolder (Invitare)

Tweedaagse basistraining SOS kinderen en emoties

Ben jij als professional werkzaam met kinderen (en hun opvoeders) en wil jij je vaardigheden ten aanzien van omgaan met emoties van kinderen (verder) ontwikkelen? Wil je daarbij graag concrete tips en handvatten opdoen die je direct kunt toepassen in jouw werk? Dan is deze 2-daagse training iets voor jou!

WAT BIEDT DEZE TRAINING JOU?
In deze training krijg jij theorie, tips, handvatten en werkmaterialen die jij in jouw werk als professional direct kunt toepassen.
- Welke emoties zijn er?
- Waarom zijn emoties belangrijk?
- Wat hebben kinderen te leren?
- Hoe kan ik als professional daaraan mijn bijdrage leveren?

VOOR WIE IS DEZE TRAINING GESCHIKT?
Voor pedagogische professionals zoals gezinscoaches, leerkrachten, IB-ers, pedagogisch medewerkers, gastouders, gezinshuisouders, enz. Maar ook bijvoorbeeld voor medewerkers Toegang van de gemeente. Iedereen die zijn vak serieus neemt, het kind centraal stelt, maatwerk wil leveren en daarbij zijn eigen vaardigheden ten aanzien van emoties wil uitbreiden/versterken.

PROGRAMMA
De training bestaat uit 2 dagen van 10.00 - 17.00 uur waarin de theorie op een toegankelijke manier met veel voorbeelden en beeldend materiaal wordt uitgelegd. Daarnaast vinden er diverse oefeningen en reflectie plaats, om je het geleerde direct eigen te maken en krijg je thuisopdrachten mee om daadwerkelijk met het geleerde aan de slag te gaan. Tijdens de training is er ruim de tijd en ruimte voor eigen vragen en praktijkvoorbeelden.

DE TRAINING IS INCLUSIEF
- 12 uur deskundige training.
- Uitgebreid naslagwerk met alle theorie.
- De gids over emoties bij kids (t.w.v. 9,95)
- Diverse toepasbare materialen voor in je werk.
- Twee unieke emotiespellen in pdf voor (jonge) kinderen (t.w.v. 24,95)
- Complete verzorging; koffie/thee, lekkers en goed verzorgde lunch op aangename locatie.
- Certificaat bij volledige aanwezigheid en het uitvoeren van de opdrachten.

ACCREDITATIES
De training is door SKJ geaccrediteerd met 16 punten.

DATA + LOCATIES
Deze training wordt gegeven op vrijdag 22-11 en 13-12-2019 van 10.00 – 17.00 uur in Minderhout (België). Komen deze data je niet uit? De training wordt op diverse data en locaties in heel Nederland en België verzorgd. Kijk op de website of bij de andere evenementen voor een training in jouw omgeving.

INFORMATIE/AANMELDEN
https://sos-kinderenenemoties.nl/trainingen/

 

Info & Contact