Activiteiten & workshops

MMM - workshop Rigpa meditatie

Datum: 09/05/2020 (10:30u-16:00u)

Lesgevers: More Moving Miracles

Locatie: de Zolder (Invitare)

Mediteren? Zou jij net als ik het ook meer willen doen dan dat je het in het dagelijkse leven doet … Het als het ware integreren? Wel na deze workshop gebeurt het geleidelijk aan gewoon … Rust en inzicht wordt een dagelijks ingrediënt. Zeg nu zelf, wie wil dat niet, een dagelijkse portie rust en inzicht … MMM, inderdaad dat smaakt naar meer … 

Daarom biedt More Moving Miracles de dagworkshop Rigpa Basis aan zodat je in één dag de basis leert van Rigpa meditatie.  

Datum: 09/05/2020

Vroegboek tot 10 dagen vooraf: 95 eur, nadien 115 eur. Aanmelden via contactformulier van www.moremovingmiracles.com

 Wat gaan we doen? 

Tijdens de workshop gaan we aan de slag met de basisprincipes van Rigpa. We gaan op zoek naar ons ware zelf. Rigpa Basis omvat de volgende onderdelen:

 • Introductie Boeddhisme
 • Introductie Rigpa
 • Meditaties en uitleg in de onderstaande volgorde: 
  • Meditatie vanuit de huidige situatie
  • Meegaan op de energie van het geheel
  • Semde: het aspect van de Mind en het leren loskomen van de Mind
  • Longde: het aspect van tijd en ruimte, loskomen van de beperkingen van tijd en ruimte 

De vorm: Er volgt eerst steeds een uitleg over het onderwerp. Daarna gaan we aan de slag met meditatie. Na elke meditatie wisselen we ervaringen uit en worden tips gegeven om de beoefening verder te intensiveren. 

Workshop resultaat: Aan het einde van de workshop heb je geleerd wat ‘eenheid’ inhoudt en hoe je zelf deze staat van zijn door meditatie kan onderzoeken. Dat leidt tot meer rust en inzicht in het dagelijkse leven. Docent: De workshop wordt gegeven door Petra Verhoef uit NL, zij is gecertificeerd door Tulku Lobsang Rinpoche zelf voor het mee verspreiden van deze mooie vorm van meditatie.

Zie ook www.moremovingmiracles.com en www.sammameditation.nl

 

Info & Contact