Activiteiten & workshops

Yoga voor volwassenen op woensdagavond

Datum: wekelijks op woensdag
Periode: 12/09/2018 tot 27/06/2019

Lesgevers: Hild Jacobs

Locatie: de Zolder (Invitare)

Lessen op woensdagavond:
* 19.30u tot 20.30u: 

De les bestaat uit een mix van Hatha Yoga, Okido Yoga, Flow Yoga en energetische oefeningen en ontspanning - meditatie
Deze les is ideaal voor beginners en gevorderden.

* 20.45u tot 21.45u:

Vinyasa yoga met een zachte afsluiting en ontspanning - meditatie
Deze les is geschikt voor gevorderden.


Het woord ‘Yoga’ stamt af van het Sanskriet en kan worden vertaald als ‘Juk = verenigen, beheersen, verbinden’, het verbinden van lichaam en geest. Met lichaamsoefeningen, ademtraining, ontspanning en meditatie leer je je geest tot rust te brengen en bevorder je je gezondheid. Door je ademhaling te verdiepen en te verruimen zal je levenskracht beter doorstromen. Je adem is de drager van de levensenergie.

Met yoga leer je in het ‘nu’ aanwezig te zijn. Je komt beter in balans, in verbinding met jezelf, met je omgeving en met je wezen. Je wordt je bewust van je lichaam, geest en ziel, je missie op aarde ...

Fysiek zorgt yogabeoefening voor meer kracht, uithoudingsvermogen en souplesse, zonder het lichaam te zwaar te belasten. Spanningen en energieblokkades kunnen op een natuurlijke manier afgevoerd worden. Mentaal en emotioneel komt er meer energie en ruimte vrij. Je kan je beter focussen en concentreren, je lichaam en geest worden flexibeler. Energetisch en spiritueel bewandel je je pad vol vertrouwen, ben je bereid je levenstaak op te nemen en dit in de wetenschap dat je het niet alleen moet doen, je bent in connectie met de bron van waaruit alles leeft en bestaat.

Yoga is toegankelijk voor iedereen. Je bent je eigen meester. Alles wat je nodig hebt om gezond en gelukkig te worden, zit in jezelf.

Meer info vind je op www.heppiezen.be  

Info & Contact
foto
foto
foto
foto